25 Şubat 2013 Pazartesi

Bedük'ten Parti gibi Klip

Gönderen Unknown zaman: 12:33 0 yorum
Bedük yeni albümü Overload'un ilk klibini hareketli şarkısı Beatfreak için çekti. Adı gibi hareketli görüntülerden oluşan klip yayınlandığı andan itibaren büyük ilgi topladı.

Her şarkısıyla kendi alanında ilklerin öncüsü olan elektronik dans müziğinin Türkiye'deki en özgün temsilcisi Bedük, yeni albümünün ilk klibini BeatFreak isimli şarkısına çekti. Klibin yönetmenliğini çektiği parti ve gece hayatı fotoğraflarıyla ünü kulaktan kulağa yayılan Tchane Okuyan üstlendi.

Üç günde pek çok farklı mekanda çekilen klipteki görüntülerin bir kısmı Bedük'ün geçtiğimiz haftalarda İndigo'da gerçekleştirilen konserinden alındı. Konserde spontane bir şekilde izleyicilere "hadi klip çekiyoruz" diyip kendini seyircilerin arasına atan Bedük, hayranlarıyla birlikte eğlenceli görüntülere imza attı.

Beatfreak şarkısının adına yakışan video klibindeki diğer görüntüler ise Türkiye'nin en iyi dansçı ve koreograflarından Uğur Yıldıran'ın sahibi olduğu Hasköy'deki Acaip İşler Müdürlüğü'nde çekildi. Bedük, şarkı söylediği bölümlerde de lazerle özel ışık tasarımının kullanıldığı klibi için "Klip tam anlamıyla şarkıyı izleyicilere aksettirmek ve benim konserime geldiklerinde yaşayacakları eğlenceyi birebir yansıtabilmek için tasarlandı. Biz çekimlerde çok eğlendik, umarım seyredenler de eğlenirler" dedi.

Konserleri:
7 Mart Ankara Jolly Joker Ankara
9 Mart Kayseri Hilton Otel
22 Mart Konya Rixos Otel

http://www.biletix.com/etkinlik-grup/47511461/TURKIYE/tr

www.facebook.com/beduk
www.twitter.com/beduk
http://instagram.com/beduk
https://soundcloud.com/beduk

Bir bumads advertorial içeriğidir.

23 Şubat 2013 Cumartesi

Parfümde Yeni Trendim Dolce Gabbana The One

Gönderen Unknown zaman: 16:06 1 yorum
Evet değerli okuyucularım sizlere biraz DOLCE GABBANA THE ONE 'dan bahsetmek istiyorumBu aralar çok parfüm tüketmeye başladım ve her seferinde değişik kokular denedim...Bende yer edenlerden biride DOLCE GABBANA THE ONE İnanırmısınız ilk zamanlarda bana çok ağır gelmişti ama sonra dahada fazla kullandıkça parfümün kokusunun güzelliğinin dahada farkına vardım...Şiddetlede tavsiye ediyorum hani :)Bu arada çok fazla kullanan varmış :) ...DOLCE GABBANA THE ONE hakkında detaylı bilgiyi sizler için paylaşıyorum

''Liçi meyvesi, beyaz madonna zambağı, kuru ambersi notalar ve vanilya. Duyusal, büyüleyici, dikkat çekici. En büyük diva için yaratılmış The One içinde klasik bir dokunuş barındıran, ama aynı zamanda modern, büyüleyici ve baştan çıkarıcı bir koku. The One altın rengine sahip. Klasik tarzların ve bolluğun mükemmel bir temsili. Bu, lüks ve konforun kokusu. Her zaman dikkat çekici ve büyüleyici, en güzel süperstarın, gerçek divanın kokusu.''

20 Şubat 2013 Çarşamba

İlk Hediye Kampanyamızın Sonucu....

Gönderen Unknown zaman: 15:26 4 yorum
Evet Değerli Okuyucularım İlk Hediye Kampanyamızın Sonucunu Açıklıyorum Sizlere:)

Elbisemiz =>Merve Demir
Kalemli Rimel  =>Suzan Mutlu
Loreal Glam Shine Ruj Ve Loreal Kalem=>Şeyma Dinç
En Kısa Zamanda Bana Adres Bilgilerinizi Yollayınız Şayet Yollamazsanız Yerinize Seçim Yapılacaktır..
50. Ve 100. Arkadaşlarımda Kendini Biliyorlar Zaten Adresleri Alındı...

Sevgiler Dostlarım Beni Takip Etmeye Devam Edin...Daha Nice Kampanyalara:)

19 Şubat 2013 Salı

Amethyst Accessoıres Sponsorluğu İle Muhteşem Çekiliş Kampanyamız

Gönderen Unknown zaman: 01:21 40 yorum

 Amethyst Accessorıes Sponsorluğu İle Muhteşem Çekiliş Kampanyamız Var!!!

Öncelikle Sizlere Çekiliş Kampanyamıza Sponsor Olan Amethyst Accessories Hakkında Biraz Bilgi Vermek İstiyorum

2012 ilk çeyreğinde sektöre adım atan ''AMETHYST'' sizlere çok iyi kaliteyi çok ucuza getiriyor. Dünya’nın dört bir yanından yüzbinlerce çeşit seceneğini müşterilerine tek bir çatı altında topluyor. İster günlük tarzınızı yansıtmak ister en şık gece kıyafetinizi tamamlamak için, her anınıza eşlik edecek ürünleri kolayca sahip olabilirsiniz. “Önce Kalite” ilkesi ile yola çıkan  ''AMETHYST''bir Kemer group Kuruluşudur.
Kemer group kurucularının sektördeki 15 yıllık tecrübesiyle 2006 yılında tekstil piyasasına hızlı bir giriş yapmıştır. Kemer group bünyesinde bulundurduğu 5 farklı kategorideki şirketle değerli müşterilerine hizmet vermektedir. Günden güne kendini geliştiren bir yapıya sahip olan Kemer group siz değerli müşterilerine hizmet vermek amacıyla kendini yenilemektedir. Her zaman müşteri memnuniyetini hedefleyen Kemer group,kendi bünyesinden yetiştirdiği profesyonel pazarlama ağıyla siz değerli müşterilerimize hizmet vermeyi amaçlamaktadır
 Birbirinden Güzel Bilezikler

Harika Yüzükler

          Muhteşem Küpeler




AMETHYST ACCESSORİES ÇEKİLİŞ İLE SEÇECEĞİMİZ 3 ŞANSLI ARKADASIMIZA AŞAĞIDA GÖRDÜĞÜNÜZ HARİKA YÜZÜKLERİ HEDİYE EDİYOR...ÇEKİLİŞ KAMPANYAMIZA KATILMAK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER ÇOK BASİT...


1-Blogumun İzleyicisi Olmak
2-Firmamızın Facebook Sayfasını Beğenmek 
3-Facebook Ve Twitter'da Paylaşmak
(Blogunda Paylaşanlar +1 Hak Kazanacaklar)
Paylaşım Linklerinizi Ve Mail Adreslerinizi Yazmayı Unutmayın
Kargo Firmamıza Aittir...

Çekiliş Kampanyamız 1 Mart 2013 de Son Bulucaktır
Sevgiler

18 Şubat 2013 Pazartesi

Beyonce Göz Kamaştırıyor ki!!

Gönderen Unknown zaman: 12:23 0 yorum


31 yaşındaki şarkıcı Beyonce, Vogue Amerika'nın Mart 2013 sayısı için kamera karşısına geçti.

Amerikan basınından The New York Daily News'un sitesinde yar alan habere göre; bir fotoğrafta iç çamaşırı ve sabahlıkla poz verirken görülen Beyonce, diğer bir fotoğrafta ise kırmızı bir gece elbisesi ile görülüyor. Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce derginin çekimleri için Givenchy, Oscar de la Renta, Alexander McQueen ve Camilla Nickerson tasarımı kıyafetleriyle Patrick Demarchelier objektifine poz verdi.

En son GQ dergisine doğum sonrası vücudunu gösteren güzel şarkıcı, Vogue dergisi çekimlerinde düzgün fiziği ile görenleri etkiledi. Beyonce, eskiden 4 çocuk sahibi olmak istediğini de söyledi. Super Bowl’da Destiny’s Child grubu ile yıllar sonra tekrar sahne alan Beyonce, Destiny’s Child ile alevler içinde dans etmişti.

Rihanna River Island Defilesi'nde Dikkatleri Üzerine Çekti!!

Gönderen Unknown zaman: 12:21 0 yorum
15 Şubat günü Los Angeles'ta havaalanında görüntülenen Rihanna, Londra'ya giderken hoş tarzıyla kameralara yakalandı.

Bir gün öncesinde ise 24 yaşındaki Barbadoslu şarkıcı turuncu şık elbisesiyle Hollywood'da bir gece kulübünden tek başına çıkarken görüntülendi.
Haber ile ilgili metin girin!.
 
Rihanna, Londra Moda Haftası'nda dün (17 Şubat) River Island için ilk moda kolleksiyonunu sundu. Organizasyonun, bugün River Island Rihanna facebook adresinden canlı yayın akışı vereceği duyruldu. Ayrıca Londra'da havaalanında görüntülendiğinde üzerindeki montu geçtiğimiz günlerde Chris Brown'un da giymiş olması dikkat çekti.
 
Haber ile ilgili metin girin!.

25.Ankara Fashion Week'e Az Kaldı

Gönderen Unknown zaman: 12:19 0 yorum

ANKARA GİYİM SANAYİCİLERİ DERNEĞİ öncülüğünde gerçekleşen, Türkiye’nin en büyük defile organizasyonlarından birisi olan ANKARA FASHION WEEK,04 MART 2013 tarihinde,SHERATON HOTEL ANKARA'da gerçekleşecek. Birçok farklı konsept üzerine yapılan ANKARA FASHION WEEK Bu kez 25. SENFONİ konsepti ile izleyicisiyle buluşuyor.

ANKARA FASHION WEEK PROGRAM:

02 MART:SAAT 15:00 ANKAMALL AVM(AÇILIŞ DEFİLESİ)
04 MART:SAAT 20:00 SHERATON HOTEL ANKARA
AGSD üyeleri karma defile


SEÇİL-İLMİO-SELEN-MODAİLGİ-KARTON- ANKAMALL-ALTINKAYNAK-PARANTEZ-MEHMET KORKMAZ-ACCORT-CEMRE-ASRIN KÜRK-HELKLAR-ELİF UYSAL-ESTETİK INTERNATIONAL SEVİM DOGAN VE REMZİYE ÖZTOPRAK...

MANKEN KADROSU:

ŞENAY AKAY,ŞEBNEM SHEAFER,ECE GÜRSEL,AÇALYA SAMYELİ DANOGLU:(MİSS TURKEY 2012/MİSS WORLD)-ÇAGIL ÖZGE ÖZKUL:(MİSS TURKEY 2012/MİSS UNİVERSE) SONGÜL EROL,ELİF MERVE ÇOLAK,GİZEM KAYALI,ÇAGLA ZORALİOGLU,GÖZDE COŞKUN,TUGBA MELİS TÜRK ,SEZGİ SENA AKAY(BEST MODEL OF THE WORLD 2012) ve DÜNYA PODYUMLARINDAN YABANCI MODELLER KATILACAKTIR.

15 Şubat 2013 Cuma

Ebru Gündeş, Kim'in Modacısıyla Çalışıyor!

Gönderen Unknown zaman: 02:12 0 yorum


Ebru Gündeş, Günay'daki konserine Kim Kardashian'ın modacısı Abed Mahfouz imzalı mor bir elbiseyle çıktı. Üç saat sahnede kalan şarkıcı, kostümüyle beğeni topladı...

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, önceki akşam Günay Restaurant'da sahneye çıktı. Bu sezon aynı mekandaki beşinci konserini veren Gündeş'i yaklaşık 450 kişi dinledi. Gündeş, sahneye Amerikalı TV yıldızı Kim Kardashian'ın Lübnanlı modacısı Abed Mahfouz'un imzasını taşıyan pul işlemeli, mor bir elbiseyle çıktı. Ünlü yıldız, programının ikinci yarısında ise altın sarısı bir elbiseyle sahnedeydi.

Katy Perry Şov!

Gönderen Unknown zaman: 02:08 0 yorum

Grammy töreninden önce basına yansıyan bir "giyinme yasağı" haberi herkesi meraklandırmıştı.

İddiaya göre ilgili kişilere gönderilen bir elektronik postada "katılımcıların cinselliklerini ön plana çıkaran giysilerden uzak durması" gerektiği belirtilmişti.

Bu postanın düşük düzeydeki bir görevli tarafından yazıldığı ve hiçbir lyere gönderilmediği iddia edilse de bu söylentiler yıldızların bu yılki giyimlerini etkiledi.

2013 Grammy törenine katılanlar ellerinden geldiğince bu kurallara uymaya çalıştılar. Hatta seksapelini kalın çizgilerle vurgulamayı seven Rihanna bile.. Ama törende bu kuralı gevşeten bir kaç istisna vardı.

Bunlardan biri de Katy Perry'di.

Uzun kollu, uzun kuyruklu bir gece ebisesi giyen Perry göğüs dekoltesini vurgulamayı tercih etmişti.

Çatlamış Dudaklar mı dediniz?Buyrun!

Gönderen Unknown zaman: 02:02 0 yorum

Kuru, çatlamış ve ağrıyan dudaklar en çok kış aylarında görülür. Peki, evde elimizin altındaki ürünlerle bu çatlaklardan kurtulabileceğimizi biliyor muydunuz?

Dudaklar neden çatlar?
Kuru havalar, susuz kalma, dudakları ısırma ve B2 vitamini eksikliği gibi durumlar dudaklarda çatlamaya neden olabilir. Bazı durumlarda alerjiler, enfeksiyonlar, ilaçlar ve grip de dudakları olumsuz yönde etkileyebilir.

Eğer kuruyan dudaklarınız kanıyor ve iltihaplanıyorsa kesinlikle bir doktora gitmenizi öneririz. Ancak hafif bir kuruluk söz konusuysa ev yapımı reçetelerle sorununuza çözüm bulabilirsiniz.

Kuruluktan kurtulmanızı sağlayacak öneriler:

Bal kürü:
1. Dudaklarınıza biraz bal sürün.
2. Ardından kımıldamadan üst kısımlarına vazelin sürün.
3.15 dakika kadar dudaklarınızı sabit tutarak bekletin.
4. Parmak ucunuzla ılık su yardımıyla hafifçe temizleyin ve bunu 2-3 gün boyunca günde 1 kez tekrarlayın.

Hindistancevizi yağı:
Hindistancevizi yağı kurumuş dudaklar için mucize niteliğindedir. Özellikle kuru ve soğuk günlerde  bir kaç defa dudaklara uygulandığında dudakları yumuşatmaktadır.

Salatalık kürü:
Bir dilim salatalığı dudaklarınıza sürdüğünüzde kısa sürede yumuşadığını göreceksiniz.

14 Şubat 2013 Perşembe

Ooooooooo Alessandra Ambrosio Marka Oluyormuş!

Gönderen Unknown zaman: 12:30 0 yorum











Ünlü manken kendi kolleksiyonunu sunmaya hazırlanıyor.


İlk etapta bir moda markası olarak yaratılan Alé’nin ilk koleksiyonu 2013 yazında piyasaya çıkacak.

Ürün yelpazesine zamanla mücevher, aksesuar, mayo ve parfüm gibi çeşitler de eklenecek olan markanın ilk ürünleri merakla bekleniyor.


2013 İlkbahar Makyajında 8 Trend

Gönderen Unknown zaman: 12:21 0 yorum

Bu sezon iki renklilik moda. Kadınlar eyelinerı 3 çizgide sürecek, muhteşem turunculuk her yeri saracak.

Dünyaca ünlü makyaj tasarımcısı Gucci Westman anlatıyor: 2013 ilkbaharında nasıl giyiniyoruz ve yüzümüzde hangi gölgeleri kullanıyoruz? Buyrun.

Denizkabuğu pembesi gözler ve yanaklar
Yanardöner altın pembeyi düz ve şık olmak için kullanıyoruz bu sezon. Evet, ışıltılar olacak fakat bu parlak görünüm belli belirsiz durmaya özen gösterecek başta.

Tamamen turuncu
Canlı turuncuyu kullanmak sizi inanılmaz canlı gösterecek. Dudaklarınızda ve yanaklarınızdaki bu dinamik dokunuş yazı beklemeden sizinle olacak. Bu samimi, güneşli hava etkisini yakalamak size kalmış.

Renk bloklu eyeliner
Bir rengi seçmek mecburiyetinde değilsiniz. Rengarenk gölgeler yapmak, gözlerinizi daha da belirgin hale getirmek hakkınız. Göz kamaştırıcı olmak isteyenler buraya!

İki renkli manikür
Sonunda french manikürünü bir kenara bırakabileceğiz. Nasıl mı? Pembe ve kırmızı tonlarını bir araya getirerek. 10 dakikalık bir işlemle tırnaklarınız da renk bloğu trendine uyum sağlayabilir.

Deniz mavisi gözler
Mavinin hemen her halini göz makyajında kullananlardansanız, deniz mavisiyle gözlerinizi süslemenizi öneririz. Çünkü bu bahar Christian Dior ve Michael Kors defilelerinde mankenlerin gözlerini süsleyen bu tonlar sizi de ışıldatmaya hazır.

Greyfurt pembesi dudaklar
Taze, net ve kusursuz ışıltıları sağlayan pembe ve mercan kırmızısı 2013 ilkbaharının vazgeçilmez renkleri arasında. Güzelliğinizi çarçabuk bir makyajla taçlandırmak istiyorsanız bu renk rujlar önerimiz.

Bronz coşkusu
Tamamen bronz etki yaratmaya hazır olun. Bronz ten sevenler bu trende çok sevinecek. Gözlerde, dudaklarda ve tende koyuluk moda.

Şarap kırmızısı dudaklar ve yanaklar
Mora çalan bir renk. Şarap kırmızısı kıyafetlerde de trend. Makyajınızda tek bir bölgeye odaklanmak istiyorsanız bu iddialı renk bahar sezonunun trendleri arasında.

7 Yıldır Aynı Kazağı Giyiyormuş Şaşırdım

Gönderen Unknown zaman: 12:11 0 yorum
Dev bir moda imparatorluğuna sahip olan eski şarkıcı Jessica Simpson, 2005 yılından bu yana bol yeşil kazağını üzerinden çıkarmak bilmiyor!

1980 doğumlu Jessica Simpson, şov dünyasına şarkıcı olarak adım atsa da esas başarıyı, yarattığı markayla moda dünyasında yakaladı.

YAZ-KIŞ SÜREKLİ GİYİYOR
Kendi ismini taşıyan bir moda markası olan ve yakaladığı başarıyla milyonlarca dolarlık bir servet elde eden Simpson, konu kendi giyimine gelince aynı özeni göstermiyor.

Bunun en büyük ispatı da 2005 yılından bu yana üzerinden çıkarmadığı yeşil bol kazağı! Theory marka kazağını 2005 yılında satın alan ve o günden bu yana farklı kombinler yaratarak giyen Simpson, "Bu kazağın sihrine ve uğuruna inanıyorum. Her şeyle rahatlıkla giyebiliyorsunuz. Ne çok kalın, ne çok ince. Sahilde de, kayak tatilinde de giydim bu kazağı" diyor.

Jessica Simpson, renk tonu sayesinde kazağı birçok farklı renkle kombinleyebildiğini de ifade ediyor. 

13 Şubat 2013 Çarşamba

Parfumevi sponsorluğunda harika bir kampanyamız var!

Gönderen Unknown zaman: 05:43 20 yorum

Evet arkadaşlar, Parfumevi sponsorluğunda harika bir kampanyamız var!

Öncelikle sponsorumuz olan parfumevi.com.tr'a çok teşekkür ediyoruz bize sponsor olduğu için.


              Açık Parfum, parfumevi.com.tr'den alınır! 


Sorunsuz alışveriş istiyorsanız değerli okuyucularım parfumevi.com.tr’yi tercih etmelisiniz. Ben aldım ve şahsen çok memnun kaldım.. Sizlere de tavsiye ediyorum. Zaten firmamız da kendine güveniyor ürünlerinin kalitesi konusunda. Kendileriyle iletişime geçtim sağolsunlar beni kırmadılar. Biz de böyle bir kampanya yaptık... 


Başka Yerde Yok!

Zengin çeşit... 





Yapmanız Gerekenler Çok Basit Değerli Arkadaşlarım

1-İzleyicim Olmanız (zorunlu)
2-Blogu Olanlar Blogunda Yayınlamanız (zorunlu)
3-Facebook Twitterda Paylaşıp Duyurmanız (zorunlu)
Not: Değerli okuyucularım emailinizi yazmayı unutmayınız. Paylaştığınız Linlkleri yorum bölümüne yazınız. 
SON KATILIM 28 ŞUBAT

Sevgiler...

Blog Hocam'da çekiliş varrrr

Gönderen Unknown zaman: 02:07 0 yorum
Blog Hocam okuyucularına çekilişle kitap hediye ediyor. Okuoku.com sponsorluğunda düzenlenen bu çekiliş sonucunda 3 talihliye ödül olarak verlecek. Sosyal medya kullanıcısı veya blog yazarı olan herkes bu çekilişe katılabilir. Çekiliş Sayfası

12 Şubat 2013 Salı

Burberry Yine Bir Harika...

Gönderen Unknown zaman: 12:41 0 yorum
Değerli okuyucularım Burberry Sevgililer Günü için özel bir konsept hazırlamış.Görünce bayıldım.Sizde bayılacaksınızdır.Sevgilinize hediye almadınız mı? Yada sevgiliniz size hediye seçemedi sizden birşey seçmenizi mi istedi? Sevgililer gününe özek Burberry konseptini tercih edebilirsiniz...



Bu Sonbaharın En moda Göz Far Renkleri...

Gönderen Unknown zaman: 04:42 2 yorum
Giyim dedik kuşam dedik sonbahar/kış modasından bahsettik ama makyajdan bahsemedik:)Bu sene 2013 sonbaharındada göz önüne çıkan 7 renk göz farıda ilgi çekiyor.Sonbahar mevsimine uygun far rengini seçmek o kadarda kolay değil aslında özellikle bu kadar renk seçeneği varken.İşte buyüzden sonbaharın en moda renklerini sizlerle paylaşıyorum:)
Balkabağı Turuncusu:Bu rengin biraz yeşille beraber mükemmel olacagını düşünüyorum.Ayrıca kendi başınada en az o kadar güzel olacaktır.
Bakır Tonları:Parlak etkileyici ve son derece sıcak!!
Bronz:İster bronzlaştırıcı ister far kullanarak bu senenin trendini yakalayın!
Pembe:Koyu pembe ama kırmızıya kaçmadan.Çok havalı ve şık duruyor!
Espresso Kahvesi:Yeşil gözlüler için ideal!
Canlı Mor:Yeşil gözlerde harika duracak diğer renk ise kesinlikle mor!
Pastel Yeşil:Özellikle bakır tonlarıyla uyumlu olan yeşili mutlaka deneyin derim!
Parlak Kırmızı:Tıpkı yaprakların değişen tonları gibi bu renkde göz alıcak!

Sevgiler...

Prada 2013-2014 Sonbahar/Kış Modası

Gönderen Unknown zaman: 04:18 2 yorum
2013/2014 Sonbahar / Kış Modasına Prada ile başlamak istiyorum.Prada'nın Sonbahar Kış kreasyonu göz kamaştırıyor bana göre.50'li yılları yansıtan güzel bir kreasyon görmenizi tavsiye ediyorum ben bayıldım diyebilirim.Yeni kreasyonda işlemeler gözlükler ve ayakkabılar ön planda.Steven Meisel'in fotoğraflarını çektiği 2013/2014 Prada Sonbahar/Kış kampanya görsellerinin birkaçını sizlerle paylaşmak istedim.İnanın çok hoş:) Sevgiler...




Sevgiler....

11 Şubat 2013 Pazartesi

Avon'da Favorim SURRENDER HER-HIM

Gönderen Unknown zaman: 02:29 9 yorum
AVON'UN KOKUSUNA BAYILDIGIM PARFÜMÜ SURRENDER GERÇEKTEN ÇOK KALICI VE ETKİLEYİCİ BİR PARFÜM...K2 KATALOGUNDAN EŞİME VE KENDİME ALDIM :)KOKUSU MUHTEŞEM... BENCE SEVGİLİ BLOGGER DOSTLARIM HEPİNİZE TAVSİYE EDİYORUM:) ÇOK MEMNUN KALACAGINIZI DÜŞÜNÜYORUM...SEVGİLİLER GÜNÜNDE EŞİNİZE SEVGİLİNİZE ALMAK İSTERSENİZ AVON TEMSİLCİLERİNİZE VE AVON YAPAN ARKADASINIZ VARSA ONLARA BAŞVURUN HEM  K2 KATALOGUNDA İNDİRİMDE:)GEÇ KALMAYIN.....


Göz Kamaştırıcı Trend ''Hologram''

Gönderen Unknown zaman: 01:49 2 yorum
Hologramda neymiş????????????
Hologram kelimesini hayatınızda ilk defa duyuyor olabilirsiniz.Ben ilk defa duyuyorum şahsen. Ama haberiniz olsun sürekli duyacakmışız :)))

Sanırız artık tasarımcılar kıyıda köşede kalmamızı değil, mümkün olduğunca göze batmamızı istiyorlar. Trendlerin hangi birine bakarsak bakalım canlı renkler, iddialı desenler ya da parlak detaylar görüyoruz. Hologram da 2013 İlkbahar Yaz sezonunda rastladığımız, oldukça göze batan trendlerden biri olacakmış.Defilelerdeki modellere ilk baktığınızda uzay çağından buraya ışınlanmış insanlar gördüğünüzü sanabiliyoruz Ama hemen korkmayalım bence, biz hologramı onlar kadar iddialı kullanmak zorunda değiliz ki :)))

Hologram modasında Proenza Schouler ve Hugo Boos öne çıkan markalardan bir kaçı...





En sevilen Parti Saçı ''side swept''miş

Gönderen Unknown zaman: 01:31 4 yorum
"Side Swept" olarak anılan, yana doğru taranan saç modeli en sevilen parti saç modeliymiş..açık sözleymek gerekirse isim olak yeni dduydum..ama hollywood partilerinde bu saç modeli çok fazla kullanılmaya başlamış...aslında hoş bir model class duruyor...hollyvoodun ünlü isimlerinden Kristen Stewart'da bu saç modelini genelde kullanan ünlüler arasında yer alıyor...

10 Şubat 2013 Pazar

Bu Sene Kare Göz Makyajı Modaymışşş:)

Gönderen Unknown zaman: 22:37 1 yorum
ALLAHIM ALLAHIM BU SENE KARE GÖZ MAKYAJI MODAYMIŞ....HEMEN SEVGİLİ BLOGGER DOSTUM MAKYAJ FIRÇAM(TIK TIK) 'A GÖSTERMELİYİM Kİ BLOGUNDA MANKENLERİNE HARİKA GÖZ MAKYAJI SUNAN ARKADASIM BUNUDA ZEVKLE YAPICAKTIR VE YİNE HARİKALAR ORTAYA ÇIKARICAKTIR...KARE GÖZ MAKYAJI NASIL OLUCAK MERAKDA ETMİYOR DEĞİLİM HANİ :) İLGİ ÇEKECEĞİNDEN EMİNİM:) ARTIK ÖNÜMÜZDEKİ  SENEDE ÜÇGEN GÖZ MAKYAJI VEYA BEŞGEN VEYA DİKDÖRTGEN GÖZ MAKYAJI FALAN MODA OLUCAK HERHALDE OLSUN.......... :)))NASIL OLSA SEVGİLİ BLOGGER DOSTUM MAKYAJ FIRÇAM(TIK TIK) ONLARI BİZE EN GÜZEL HALLERİYLE SUNACAKTIR EMİNİM:)))))

KARE GÖZ MAKYAJINDAN ÖRNEK:)))


SEVGİLER....


Beren Saat Cesur Kıyafetiyle Bana Göre Göz Kamaştırdı

Gönderen Unknown zaman: 21:50 0 yorum
KANAL D'NİN YENİ VE TUTULAN DİZİLERİ ARASINA GİREN İNTİKAM İZLENME REKORLARI KIRIYORMUŞ :)))DOĞRUDUR...

DİZİNİN BU HAFTA YAYINLANAN BÖLÜMÜNDE BEREN SAAT'İN GİYDİĞİ ÖZGÜR MANSUR TASARIMI  YEŞİL ELBİSE HEM SOSYAL MEDYAYI SALLAMIŞ HEM GÖZ KAMAŞTIRDI HEMDE EN ÇOK KONUŞULANLAR ARASINA GİRMİŞ.BANA GÖRE BEREN SAAT NE GİYSE ÜZERİNE YAKIŞTIRIYOR VE HARİKA GÖRÜNÜYOR.AŞK'I MEMNUN DİZİSİNDEDE KENDİNDEN VE KIYAFETLERİNDE ÇOK SÖZ ETTİRMİŞTİ ZATEN.BU HARİKA ELBİSEYİDE ÇOK GÜZEL TAŞIMIŞ.AYRICA BU ELBİSEYİ TASARLAYAN SEVGİLİ ÖZGÜR MANSUR'A ÇOK TEŞEKKÜR ETMELİYİZ HARİKA BİR ELBİSE ORTAYA ÇIKARMIŞ.


SEVGİLER...



Carolina Herrera 212 VIP....

Gönderen Unknown zaman: 13:01 3 yorum
Carolina Herrera 212 VIP  HARİKA BİR KOKU...''KESİNLİKLE'' MUHTEŞEM DEDİĞİM BİR PARFÜM...HEM KALICI HEM ETKİLEYİCİ HEM HAFİF HEM FARKEDİLİR HEMDE ÇOK ÇOK BEGENİ TOPLAYAN  HOŞ BİR KOKU...CAROLİNA 212 SERİSİNDE HEMEN HEMEN EN BEGENDİĞİM PARFÜM...SİZE KENDİNİZİ ÖZEL HİSSETTİRİYOR...TABİKİ BAYANLAR İÇİN ÇOK İDEAL...KARŞINIZDAKİNİ ETKİLEMEK İSTİYORSANIZ YAPMANIZ GEREKEN VIP 212 'Yİ KULLANMAK :)))))))))))

SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİNDE DÜŞÜNEBİLİNECEK HARİKA HEDİYELERDEN BİRİ OLABİLİR...
SEVGİLİ BAYAN DOSTLARIM :) SİZDE EŞİNİZE SEVGİLİNİZE RAHATLIKLA ERKEK FORMUNU ALABİLİRSİNİZ..BEN EŞİME ALDIM ÇOK MEMNUN KALDI AYRICA HARİKA KOKU ETKİLEDİĞİNİZ GİBİ ETKİLENİYORSUNUZDA:)))

BAYANLAR İÇİN OLANI
                                                

BUDA EŞİNİZE SEVGİLİNİZE ALMAK İSTERSENİZ 



KOZMETİK AYNASİ: ESSENCE TWİLİGHT ÇEKİLİŞİ....

Gönderen Unknown zaman: 12:24 0 yorum
KOZMETİK AYNASİ: ESSENCE TWİLİGHT ÇEKİLİŞİ....: Merhabalar Tesadüfen gördüğüm ve son ana kadar sahip olamayanlar için Essence'nin Twilight koleksiyonundan bulabildikleri mi sizlere sunuy...

sherfinka: Oylarınızı Bekliyorum..

Gönderen Unknown zaman: 11:58 0 yorum
Sevgili Ziyaretçi dostlarım lütfen arkadasımıza desteklerimizi eksik etmeyelim :)

sherfinka: Oylarınızı Bekliyorum..: Kızlar Blogum Dergisi ayın blogu ödüllerinde bu ay banada yer vermiş. Öncelikle kendilerine teşekkür ediyorum. Sizlerinde desteklerini bekl...


9 Şubat 2013 Cumartesi

Arkadaşlar Hediye Yağmuru Eba Desing.blogspot'dan

Gönderen Unknown zaman: 11:38 0 yorum

SEVGİLİ BLOGSEVER DOSTLARIM ŞİMDİDE BİR BLOGGER ARKADAŞIMIN HEDİYE KAMPANYASINI SİZİNLE PAYLAŞIYORUM :)HEDİYE ÇEKİLİŞİNE KATILMAK İÇİN YAPMANIZ GEREKEN TEK ŞEY



LİNKİ TIKLAMAK VE KATILIM ŞARTLARINI YERİNE GETİRMEK...
:)))) 3 BELİRLİ HEDİYESİ VAR 3'ÜDE SÜRPRİZZZ ÇOKDA MERAK EDİYORUM...KATILIMLARINIZI BEKLİYORUZ :)
                                         

8 Şubat 2013 Cuma

2013 İstanbul Fashion Week Tarihleri Açıklanmış...

Gönderen Unknown zaman: 15:17 0 yorum
Sonbahar kış 2013 defilelerinin gerçekleşeceği İstanbul Fashion Week'in tarihleri açıklanmış sevgili dostlarım İstanbul Fashion Week, 12-16 Mart 2013 tarihleri arasında, Antrepo 3'te yapılacakmis
Fashion Week'e katılacak tasarımcılar, gerçekleşecek organizasyon ve tanıtımlar ve defilelerin ön takvimi , önümüzdeki haftalarda açıklanacakmış.....sevgili dostlarım... Bizi takipte olun dostlarım...

7 Şubat 2013 Perşembe

Sevgililer Günü’nde En Romantik Hediye Seçenekleri Assos’ta!

Gönderen Unknown zaman: 01:46 0 yorum
Kadınlar, hediyelere bayılırlar özelikle bu hediyeler aşkla alınmışsa... Bu yıl da herkesi Sevgililer Günü telaşı sararken biz kadınların gözü tabii ki mücevherlere takılıyor. Beyler de en doğru hediyeyi almak için mağaza mağaza gezmeye başlıyor. Beyleri bu hediye arama stresinden kurtaracak bir öneri de benden gelsin o zaman. Assos 15 Şubat tarihine kadar 1000 TL ve üzeri alışverişlere kalp bileklik hediye ediyor. Üstelik aşkla yaratılan Love kolye başta olmak üzere birçok hediye seçeneği Assos’ta tüm aşıkları bekliyor...

facebook.com/assosonline
twitter.com/assosdiamond

Bir bumads advertorial içeriğidir.

6 Şubat 2013 Çarşamba

''Saat'' Mi Dediniz O Zaman Adresiniz ''Barcode Moda'''

Gönderen Unknown zaman: 15:33 1 yorum
Barcode Moda saatleriylede bir harika bizzat kendim şahit oldum saatlerin kalitesi mükemmel..Saatler paslanmaz Çelik kararma yapmıyor ışıl ışıl parlıyor... Barcode Modanın sahibi Ceyda Hanim ürünlerinde kaliteye çok önem veriyor... Kalitesini beğenmediği hiç bir ürünü müşterilerine sunmuyor..Barcode Modanın saatlerinden birkaçını sizler icin blogumda paylaşıyorum.... Saat mı almak istediniz ozaman doğru yer ''Barcode Moda''


ALIŞVERİŞİN YENİ ADRESSİ
www.bcmoda.com
FACEBOOK SAYFASI
https://www.facebook.com/pages/Barcode-Moda/115735461910032?ref=ts&fref=ts








Tırnaklar ojeler ojeler:)

Gönderen Unknown zaman: 11:31 0 yorum
SEVGİLİ BLOGSEVER ARKADAŞLARIM :))) BİLİYORSUNUZ BLOGUMUN İÇERİĞİNDE HERŞEY VAR O YÜZDEN HERŞEYDEN BİRAZ PAYLAŞMAK İSTİYORUM SİZİNLE ŞİMDİDE TASARIM HARİKASI OJELERDEN:))) BEN OJE KULLANMIYORUM PEKDE SEVMEM ZATEN AMA GÖRÜYORUM YA ÇOK ÇOK HOŞUMA GİDİYOR NEDENSE :))) ONLARDAN BEGENDİKLERİMİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM........

     SEVGİLER...


 

Elif İLe Beraber Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea | Blogger Tema