30 Temmuz 2013 Salı

L'Oréal Paris Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

Gönderen Unknown zaman: 07:38 0 yorum
Kızlar size inanılmaz bir haberim var! Bu postumu okuduktan sonra, siz de mucizevi bir ürünle tanışmanın mutluluğunu yaşıyor olacaksınız…! Ve biran önce bu iksire siz de sahip olmak isteyeceksiniz!!

Hani, ünlülere güzelliğinin sırrı nedir diye sorarlar, onlar da bir sürü değişik cevaplar verir ama söylediklerini uygulasak da aslında cildimiz onlar kadar güzel olmaz; sakladıkları bir şey vardır sanki :)

İşte şimdi sıkı durun, ben açıklıyorum….


L’Oréal Paris Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

Sıradan makyaj temizleme ürünlerinden tamamen farklı bir ürün… Tek yaptığım şey, bir pamuğa bu  mucizevi suyu döküyorum ve tüm yüzümü ve boynumu siliyorum ve sonuç hiçbir makyaj kalıntısı kalmıyor…

Öncelikle aklınızda oluşan sorulara hemen cevap veriyor olayım, bir kere hipoalerjik, hassas ciltler uygulayabilir…  Parfümsüz… Ve durulamaya gerek yok… Cildinizi siliyorsunuz ve bitiyor…

Özellikle benim gibi her gün makyaj yapan biriyseniz, ya da makyaj yapmasanız bile cildinizin her gün temizlenmesi gerektiğini bilen bakımlı bir bayansanız, kesinlikle size önereceğim tek ürün L’Oréal Paris Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu…

Genellikle cildimizi temizledikten sonra bir nemlendirme arayışı içine gireriz ama bu ürünü kullandıktan sonra öyle bir şey olmuyor çünkü ipeksi bir dokusu var, cildi hemen yumuşacık yapıyor…

Size şöyle söyleyebilirim,  çocukken kağıtları minik minik koparır, sonra da plastik bir kalemi kazağımıza sürter, o minik kağıtların o kaleme toplanmasını izlerdik; işte anlatmak istediğim tam da bu… Cildinizdeki, kiri yağı, aynı o plastik kalemin sadece kağıtları toplaması gibi toplayıp alıyor…

Peki geriye ne kalıyor, inci gibi ışıl ışıl bir cilt…

Ben eşime, kullandığım ürünleri göstermeyi çok severim… Çünkü bir erkek bir ürünü kullandığınızda fark göremezse, fark yok der (ya da söyleyemiyorsa da hiçbir fark göremediği gözlerinden o kadar iyi okunur ki, sizi kırmamak için aaa çok güzel diyebilir ama zaten siz asıl cevabı almış olursunuz :)) Eşimin cildimi temizledikten sonraki yorumu, “yüzün pırıl pırıl görünüyor” oldu.

Ürünü hem makyaj, hem cilt temizleyicisi olarak kullanarak, ilk kullanımdan itibaren cildinizdeki ışıltıyı görebilirsiniz, ayrıca son olarak belirtmem gereken ise, fiyatı da son derece uygun.

Bir güzel gelişme ise eczanelerde bulunan ve en çok satan ürün kategorilerinden biri olan Micellar Water geleneğinin artık marketlerden ve parfümerilerden temin edilebiliyor olması. Ürünü ilk kez L’Oréal Paris’in getirdiğini de hemen ekleyeyim.

Sizin için, makyajlı ve L’Oréal Paris Makyaj Temizleme Suyu ile yüzümü temizledikten sonraki halimi fotoğrafladım, ben de sizden deneyim yorumlarınızı kesinlikle bekliyorummm  ;)

Bu içerik e-nsisters.blogspot.com tarafından hazırlanmıştır.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

21 Temmuz 2013 Pazar

2013 Trendi Eklem Yüzüklerrr

Gönderen Unknown zaman: 00:01 0 yorum
Biz kadınlar  için tutku haline gelen takı merakı artık aynı zamanda erkeklerde de göz zevkine hitap ettiğinden onların da ilgilendiği bir konu haline gelmiştir.

Öyle ki birçok ünlü bu yüzükleri asla parmağından çıkarmıyor! Rihanna, Kim Kardashian gibi daha birçok isim.

Eklem yüzüklerini artık hemen hemen her yerde görmeniz mümkün. Dergilerde, internet sitelerinde TV’lerde ünlülerin ellerinde ve tabii ki sokaklarda birçok kadında…

Artık birçok takı satan yerlerde de satılmakta....

Bu yüzükler ellerinizin güzelliğini kat kat artırarak daha ortaya çıkarır ve aynı zamanda hem şık hem de sportif olmanızı sağlar.

Eklem yüzük modası ile hiç ellerinde takı kullanmak istemeyen birçok insan bile artık aksesuar düşkünü olabilir.
Sizlere birkaç örnek göstermek istiyorum


18 Temmuz 2013 Perşembe

Watsons Mobil Uygulaması Yayında...

Gönderen Unknown zaman: 13:55 0 yorum
Watsons Mobil Uygulaması Yayında

Watsons Türkiye Mobil uygulaması ile ister cebinizde ister tabletinizde 

Watsons ayrıcalıkları hep sizinle! 

Watsons’ın indirimlerine, güncel fırsatlarına, haberlerine ve güzellik önerilerine cep telefonunuzdan ve tabletinizden anında ulaşmanızı sağlayan Watsons mobil uygulaması yayında!
Android ve iOS işletim sistemine sahip tüm cep telefonu ve tabletlerle uyumlu Watsons Mobil uygulaması sayesinde Watsons mağazalarındaki güncel kampanyalardan anında haberdar olabilir, size en yakın Watsons mağazasını harita üzerinden kolayca görebilirsiniz. Üstelik yeni ürünler, güzellik ipuçları, sürpriz fırsatlar ve Watsons aylık kataloğu da bu uygulama ile parmaklarınızın ucunda...!

Watsons Mobil uygulamasını indirmek için:








Watsons'ta her zaman daha fazlası var...

vine: @watsonsturkiye

17 Temmuz 2013 Çarşamba

LCN Nail OİL (Tırnak Yağı)

Gönderen Unknown zaman: 12:27 1 yorum
VanilyaClup Mayıs ayı kutusunda tanıştığım tırnak yağı bir harika...Oje şeklinde tırnak eti ve tırnak kenarlarına uyguluyorum mükemmel bir kıvamla karşılaşıyorum...Sağlıklı ve bakımlı tırnaklara sahip olmak istiyorsanız  Denemediyseniz denemenizi şiddetle tavsiye ederim çokda hoş bir kokusu var ayrıca şunuda keşfettim tırnaklarıma uygulamaya başladıgımdan beri tırnaklarımda güçlenme var...Birazda sizlere bu ürünün  özelliklerinden bahsetmek istiyorum.. A,E,F vitaminleri ve proteinler içeren nemlendirici ve besleyici tırnak bakım yağı.Gerektiği her durumda tüm tırnak tiplerine uygulayabilirsiniz.Uygulama şekli ise çok basit oje gibi bir fırçası var tırnak eti ve tırnak kenarlarına masaj ile yediriyorsunuz başkada birşey yapmanıza gerek kalmıyor.....Vanilya clup dan rahatlıkla temin edebilirsiniz..Tüm LCN ürünleri vanilya mağazada yer alıyor unutmayın:)

Sevgiler....


Hangi BB Kremi Kullanmalıyım Diyorsanız??

Gönderen Unknown zaman: 02:09 3 yorum

Son dönemler de sıkça adınız duyduğumuz BB Kremi kullanmak isteyen fakat kararsız olan kullanıcılar var ise bir nebze yardımcı olabilirsek ne mutlu bize. Kısa bir şekilde BB Kremlerin bizlere vaad ettiği özelliklerin üstünden geçelim ve hangi bb kremin en etkili noktası neler inceleyelim. Eğer aklınızda soru işaretleri kalırsa bizlere yorum kısmından sormaktan çekinmeyin memnuniyetle cevaplamaya hazırız.
En Kısa Şekilde Anlatacak Olursak;
- Dermokozmetik bir marka olsun, hafif parlama beni bozmaz, orta kapatıcılık da yeterli derseniz La Roche Posay Krem’ini öneririz.
- Benim için en önemlisi kapatıcılık derseniz Missha Perfect Cover bu konun en iyisidir.
- Benim için de kapatıcılık önemli ama denemediğim şeyi internetten alamam derseniz Pure Beauty deriz.
- Kapatıcılığı çok önemli değil, hızlı olsun, renk seçeneği çok olsun derseniz Maybelline vazgeçilmezdir.
- Hepsinin ortası olsun derseniz Garnier BB Krem tam size göre.
- Kapatıcılığı sorun değil, hafif kapatsa da olur, önemli olan bakım yapsın, anti-aging özelliği olsun derseniz Clinique bb kremden vaz geçmeyin.

16 Temmuz 2013 Salı

Sonbahar-Kış 2013/2014 koleksiyonları Punk sevenleri sevindirdi

Gönderen Unknown zaman: 00:14 1 yorum

Sonbahar-Kış 2013/2014 koleksiyonları punk sevenleri sevindirdi

Görücüye çıkan Sonbahar-Kış 2013/2014 koleksiyonları ve New York Metropolitan Museum of Art’ta açılan yeni sergi Punk: Chaos to Couture, yeni sezonda punk’ın bir hayli revaçta olacağının sinyallerini veriyor. Luxuryshoppers.net’in kurucularından Lian Kebudi, “Punk, bir stilden çok tavırdır ve içten gelen bir şeydir,” diyor. Hayata karşı olan tavrınız ne olursa olsun, zımbalı aksesuarlar, yırtık tişörtler ve jean’ler, punk akımına karışmanızı sağlayacaklar. Sonbaharı beklemenize gerek yok, bu aksesuarlarla trendi şimdiden uygulayabilirsiniz.

-Alıntı-

Oleg Cassini`de Yaz İndirimi Varmış:)

Gönderen Unknown zaman: 00:09 0 yorum

Romantizmi tasarım detaylarında ve renklerde ön plana çıkaran Oleg Cassini, geniş ürün yelpazesini sürpriz indirimlerle beğeninize sunuyor

Tasarımlarında masumiyeti ve farklılığı bir arada sunan Oleg Cassini, farklı renk ve model seçeneklerinin bir arada bulunduğu abiye koleksiyonunda müşterilerine yüzde 50`ye varan indirimler sunuyor. Oleg Cassini`de gece elbisesinden gelinliğe, ayakkabıdan çantaya birçok seçenek bulunuyor.
-Alıntıdır-

13 Temmuz 2013 Cumartesi

Muhafazakar kesimin Zara'sı KübraTekin.

Gönderen Unknown zaman: 02:18 0 yorum


Hedefinin muhafazkar kesimin Zara'sı olmak istediğini söyleyen Kübra Tekin tam anlamıyla doğru insan....
Birbirinden şık tasarımlarıyla son zamanların en iyi tesettür tasarımcılarından olan Kübra Tekin 'e bayılıyorum desem inanırmısınız çok pozitif çok şeker bir hanımefendi kendisi...Tasarımlarıda bi harika ....Kübra Tekin Tsarımları dışındada  yardım porjelerinde yer alıyor hatta geçenlerde ''Kimse Yok Mu Derneğinin '' '' Karınca Yuvası '' adlı projesinde yetimler için 11 tasarımcıyla beraber 11 ülkeye kıyafet tasarladı...Kübra Tekin 11 ülkenin içinde Sudan'ı seçti ve Sudanlı yetimler için deyim yerinde gece gündüz çalıştı...Duyduğuma görede Sudan için tasarlayacağı kıyafetleri sudan esinlenerek tasarlamış:)...Kübra Tekin'e nasıl ulaşabilirim derseniz Kübra Tekin adlı bir blogu ve ürünlerinin satışını yaptıgı bir moda sitesi var... (Bu arada ürünleri mis gibi kalite kokuyor) 
Kübra Tekin Online Alışveriş Sitesi ==>Tık Tık
                                              Kübra Tekin Blog Sitesi ==>Tık Tık

Muhafazakar Kesimin Vazgeçemediği İsim "KAYRA"

Gönderen Unknown zaman: 01:48 0 yorum
Bildiğimiz üzere muhafazakar kesim tesettür giyim deyince akla gelen ilk isim ""KAYRA"" OLUYOR.
KAYRA tesettürlü bayanlar tarafından çok tutulan ve sevilen bir marka bende tesettürli bir birey olarak kayrayı tercih ediyorum genelde.Ürün yelpazesi çok geniş ve kalitesine sözüm yok...Tesettür giyim üzerine insanların ilgi odagı olan KAYRA GİYİM Ramazan ayına özel bize çok güzel fırsatlar sunuyor...
Örneğin Ramazan ayı boyunca www.kayra.com.tr'den yapacagınız yurtiçi tüm alışverişlerinizde kargo bedava:)%50'ye Varan indirimler ve daha birsürü güzellik ....Kayra




""KAYRA GİYİM""

Beklentisi yüksek, lider ve bilen... 

Tasarımın, şıklığın, rahat ve spor giyimin keyfine varan Kayra Kadını...

Kayra; muhafazakâr, ilkeli, kalite beklentisi yüksek kadının vazgeçilmezi olmaya adaydır.

Kaliteli üretim anlayışı ile başarıya ulaşan marka ürün yelpazesini genişleterek bayanlar için daha fazla hizmet vermeye başlamıştır. Kayra Giyim adını almasıne müteakip ürün çeşitleri arasına Bayan Takım elbise, etek, bayan pantolon ve ceket modeller üretimi ile devm etmiştir.
Kayra Resmi İnternet Sitesi==> Tık Tık 
Kayra Facebook sayfası ==> Tık Tık


12 Temmuz 2013 Cuma

Bu Yazın Pantolonları Rengarenk Desenli Kıpır Kıpır...

Gönderen Unknown zaman: 23:47 1 yorum
2013 yaz desenli pantolon modelleri içimizi ısıtıyor :)  Birbirinden renkli birbirinden desenli birbirinden kıpır kıpır pantolonlar 2013 yılında bir hayli rövanşta

2013 yaz desen çılgınlığında ipi göğüsleyenler: Desenli pantolonlar. Farklı kesimler, canlı renkler ve birbirinden ilginç desenler. Çiçek desenleri, hayvan baskılı kıyafetler ve farklı çizgi formlarını vitrinlerde çoktan görmeye başladık. Peki 2013 yaz pantolon trendleri neler? 
Hangi desenler bizimle?
 whuuuu 2013 yaz desenli pantolon modellerinden öne çıkanlar geliyor şimdi.



Burberry Prorsum Resort 2014 koleksiyonu Göz Kamaştırıyor

Gönderen Unknown zaman: 23:36 0 yorum
Burberry Prorsum Resort 2014 ilkbahar yaz koleksiyonu transparan kalem etekler, metalik renkler ve baharlık ince kabanlardan oluşuyor. Dizin altında biten midi boy kalem kesim etekler, minik pastel tonlu hırkalar, renkli deri portföyler ve Burberry'nin klasik trençkotlarından oluşan koleksiyon bizleri gündüzden geceye taşıyan parçalar içeriyor.Birbirinden güzel kreasyonuyla Burberry harika bir koleksiyona yine imza atmış arkadaşlar...

Vee 2013 Yılının En Moda Gözlükleri..

Gönderen Unknown zaman: 23:24 0 yorum
Değerli okuyucularım uzun zamandır yazamıyorum iş dolayısıyla kusuruma bakmayın ama artık geri döndüm tabiki:)......
vee sizleri 2013 yılının en trend gözlük modelleri ile buluşturmak istiyorum:)  

Vazgeçilmez bir aksesuar olan güneş gözlüklerinin 2013 yılında farklı tarzlarda kullanıldığını görüyoruz. İşte Tom Ford, Prada, Ray-Ban, Marc Jacobs, Gucci gibi markaların en yeni güneş gözlüğü modelleri...


Bunada ayrı bir bayılldım :)
Birbirinden şık ve göz alıcı gözlükler bunlarla sınırlı değil tabiki :)Bir çok marka bir çok gözlük modeli :) hepsi birbirinden harika değilmi arkadaşlar:) şahsen ben hepsini ayrı ayrı güzel buldum.. :)
 

Elif İLe Beraber Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea | Blogger Tema